Kozijnen

Kozijnen worden al eeuwen van het duurzame en eindeloos beschikbare grondstof HOUT gemaakt. Er zijn velen, zeer oude gebouwen, die nog steeds hun originele HOUTEN kozijnen in de gevel hebben. Hout geeft niet alleen ontwerpvrijheid, maar is daarnaast uiterst duurzaam. Denk aan het CO2, dat gedurende de gebruiksperiode van het hout opgesloten zit in de cellen van het hout en pas vrijkomt bij verbranding. HOUT groeit met een dergelijk tempo dat er in de goed beheerde bossen van bijvoorbeeld, Noord Europa, elke paar seconden voldoende hout ontstaat om een hele prefab woning te kunnen bouwen. Hout bouwt snel, schoon, onderhoudsarm en vooral mooi!

scroll door

Houten binnen-en buitenkozijnen.

Gewoon de beste kozijnen!

Door ons moderne productieproces te combineren met het ambachtelijke, zijn wij in staat om ook afwijkende detailleringen te produceren aan binnen- en buitenkozijnen. Hoofdzakelijk worden alle houten onderdelen geproduceerd op een zeer moderne volautomatische CNC gestuurde bewerkingsstation, dat ons de mogelijkheid geeft u uiterst flexibel van dienst te zijn. Wij produceren onze kozijnen van diverse veel toegepaste houtsoorten waarvan wij vinden dat de kwaliteit, levensduur en duurzaamheid bepalend moeten zijn voor de keuze hierin.

scroll door

EverlastĀ® kozijn.

12jaar "schildervrij"!

In De Jong Groep staan we nooit stil. We blijven ontwikkelen aan onze producten. Hierdoor hebben wij een houten kozijn ontwikkeld dat "gegarandeerd" 12jaar na levering pas voor het eerst een volledige schilderbeurt vraagt. Door een nieuwe verbindings- en verftechniek toe te passen, zijn wij in staat om u een houten kozijn te leveren dat behoorlijk veel voor zijn "wortels" kan krijgen en jaar op jaar in onderhoud de concurrentie achter zich laat. Tevens zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt qua detaillering en uitvoering. Een compleet concept voor zowel renovatie als nieuwbouw. De Jong EverlastĀ® kozijn; "het jonge kozijn dat erg oud kan worden!". Met dit kozijn zal de "Total cost of Ownership" vele malen lager uitvallen als bijvoorbeeld bij een plastic (PVC) kozijn.

scroll door

Een aantal toepassingen van houten kozijnen!

scroll door

Voor al onze expertise en vragen:

Contact

Heeft u een vraag aan ons?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bekijk dan onze contactpagina en vul het formulier in.

Postbus
Contactpagina