Deuren

De Jong Kozijnen is ook aanvullend KOMO®gecertificeerd voor de productie van massief houten buitendeuren. Hierdoor hebben wij de levertijden en kwaliteit in eigen hand. Uiteenlopende types deuren in diverse diktes. Van de standaard stapeldorpel bergingsdeuren tot de luxe voordeuren en schuifdeuren............, wij kunnen ze maken.

scroll door

Overige deuren.

Wij verzorgen ook uw luxe vlakke deuren die uitsluitend worden betrokken bij vaste partners. Deze gerenomeerde deurenfabrikanten leveren volgens onze eisen, de hoogste kwaliteit.

scroll door

De Jong's Wisseldeursysteem.

Zo'n 95% van al onze houten kozijnen worden afgelakt en beglaasd geleverd. Hier hoort dan natuurlijk ook een kant- en klare voordeur bij. Om te voorkomen dat deze deuren tijdens de bouwfase beschadigen, hebben wij ons wisseldeursysteem. Vanuit de fabriek monteren wij een afsluitbare deur voor tijdens de bouwfase en komen wij net voor oplevering deze deuren omruilen voor de definitieve afgelakte en beglaasde voordeur. Volledig afgemonteerd en klaar voor de probleemloze oplevering!

scroll door

Binnendeuren

Wij leveren niet alleen de binnenkozijnen, maar verzorgen ook de binnendeuren. Deze worden vaak later door ons in het werk afgehangen. Reeds op maat, afgewerkt en voorzien van de benodigde inkrozingen waardoor het afhangen, "inhangen" wordt.

scroll door

Voor al onze expertise en vragen:

Contact

Heeft u een vraag aan ons?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bekijk dan onze contactpagina en vul het formulier in.

Postbus
Contactpagina