De jong groep

Over De Jong Groep

Meer dan 80 jaar betrouwbare ervaring.

Jonka® en De Jong's Timmerfabriek zijn een begrip in bouwend Nederland. Door de jaren heen zijn ontelbare woningen en bedrijfspanden uitgerust met een Jonka® meterkast of kastenwand en een houten kozijn, prefab spouwblad, scharnierkap of prefab dakkapel van De Jong's Timmerfabriek. Wij produceren onze producten op 2 locaties en zijn voor alle disciplines KOMO-gecertificeerd.

scroll door

Het bedrijf

Gevestigd in Bergambacht en Vuren

Jonka® en De Jong Kozijnen zijn gevestigd in Bergambacht waar, omringd door groene weilanden, de fabrieken en het hoofdkantoor gehuisvest zijn. Het bedrijfsterrein deelt Jonka® met De Jong Kozijnen. De Jong Prefab hebben wij enkele jaren geleden verhuist naar onze locatie in Vuren, aan de Zeiving 16.

scroll door

Kwaliteit

en maatwerk

Wij leveren al onze producten onder een door KOMO-gewaarborgde kwaliteit. Het standaard meterkastje of kozijntje bestaat bij ons al lang niet meer. Hoewel wij zoveel mogelijk standaard profielen en profilering hanteren, denken wij altijd mee in de beginfase van een project en kunnen nagenoeg altijd die enen passende oplossing vinden en realiseren.

scroll door

Komo-keur

Alle producten gecertificeerd

Jonka® is de enige kastenfabrikant met een KOMO-certificaat voor de meterkast. Met NEN normblad 2768 als uitgangspunt hebben de constructeurs een flexibel concept ontwikkeld, waarmee qua maatvoering, speciale voorzieningen en toegepaste materialen op elke variant kan worden ingespeeld. Uiteraard zijn ook onze kozijnen, spouwbladen en prefab daken producten die geleverd worden onder het bijbehorende KOMO-certificaat. Zo bent u al een stap dichter bij de WKB.

Voor al onze expertise en vragen:

Contact

Heeft u een vraag aan ons?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bekijk dan onze contactpagina en vul het formulier in.

Postbus
Contactpagina