Het ontzorgende systeem

Softcare

Door toepassing van het unieke automatische remsysteem Soft-Closing op de ijzersterke schuifdeuren van Jonka is een binnendeur ontwikkeld die volledig zelfsluitend is, waardoor het toepassen van een slot niet nodig is. Dit kan uiteraard wel. De zweefdeuren verdwijnen vrijwel geruisloos in de wand en nemen daardoor weinig ruimte in. Luchtverplaatsing behoort tot het verleden. En Jonka Softcare is volledig onderhoudsvrij.

scroll door

Bedieningsgemak

Volledig drempelvrij

Het bedieningsgemak van Jonka Softcare maakt de deuren zeer geschikt voor gebruik door mindervaliden. Door de toepassing van zweefdeuren is het systeem volledig drempelvrij. Jonka Soft-Closing is geschikt voor zeer brede deuren tot wel 2500 mm. Het systeem is daardoor zeer geschikt voor de toepassing in de levensloopbestendige woningen, seniorenwoningen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. De watervaste materialen zijn ook toepasbaar in sanitaire ruimten. Ook ideaal voor woningen om ruimte te besparen.

scroll door

Uniek geleidingssysteem

Geen slijtage en stof

Dankzij het unieke geleidingsysteem zijn er geen borstels meer nodig. Dit voorkomt slijtage aan de deuren en voorkomt stofvorming. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden van ons SoftCare systeem kunt u ons bellen of mailen via de contactpagina hieronder.

scroll door

Voor al onze expertise en vragen:

Contact

Heeft u een vraag aan ons?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bekijk dan onze contactpagina en vul het formulier in.

Postbus
Contactpagina