Eindeloze mogelijkheden van Jonka luxe Jonka® kasten

Luxe kasten

Onze kasten staan voor kwaliteit, gemak en duurzaamheid. Het materiaal is robuust en bestendig door de zware persing die het ondergaat. Wij geven daarom op al onze luxe kasten 10 jaar garantie. Een inbouwkast van Jonka® is in alle opzichten veelzijdig. Het systeem is geschikt voor plaatsing als vrijstaande kast, inloopkast of scheidingswand. De afmetingen, kleuren en accessoires bepaalt u zelf. Zo kiest u voor een unieke maatwerk oplossing voor uw woonsituatie.

scroll door

Inloopkast

Altijd genoeg ruimte

Een tekort aan kastruimte behoort met een Jonka inloopkast definitief tot het verleden. Door de slimme constructiemethode en keuze uit hoogwaardige accessoires kunt u de ruimte in uw woning optimaal benutten. Door het plaatsen van kamer-en-suite deuren kan op een eenvoudige wijze een efficiënte walk-in closet worden gecreeërd.

scroll door

Losse kast

Zeer flexibel

Door te kiezen voor een vrijstaande kast, voorziet u zichzelf van voldoende kastruimte voor het hele gezin. Daarbij houdt u de flexibiliteit om de kamer op een andere wijze te gebruiken.

scroll door

Voor al onze expertise en vragen:

Contact

Heeft u een vraag aan ons?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bekijk dan onze contactpagina en vul het formulier in.

Postbus
Contactpagina