Marktleider in Nederland

Meterkasten

Een meterkast van Jonka is altijd de perfecte oplossing. Jonka prefab meterkasten kunnen vrijwel overal geplaatst worden en zijn snel en eenvoudig te monteren. Het basisconcept bestaat uit een houten frame, waarmee onbeperkt indelingen gemaakt kunnen worden. Variƫrend van alleen een eenvoudige deur tot volledige kastenwanden die passen bij het interieur.

scroll door

Materiaal en kleur

Veel mogelijkheden

Een Jonka meterkast biedt oneindig veel mogelijkheden. Jonka meterkasten zijn standaard uitgevoerd in omfolied regelwerk met melamine meubelplaat, waarvan de randen voorzien zijn van een stootvaste kunststof kantenband. Daarnaast kunnen alle kasten uitgevoerd worden in de meest uiteenlopende kleuren en materialen. Van eenvoudig standaard wit tot bijzondere luxe houtdecoren. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

scroll door

Garantie

NEN en KOMO

Als enige fabrikant in Nederland leveren wij meterkasten die KOMO gecertificeerd zijn. U heeft daardoor de zekerheid dat uw kasten altijd voldoen aan het Nederlands Bouwbesluit. Daarnaast maakt Jonka deel uit van de NENcommissie, waardoor wij op de hoogte zijn van de laatste normen en eisen. Wij informeren onze klanten tijdig over aanpassingen. Met Jonka als partner bent u daardoor altijd verzekerd van de beste kwaliteit! Onze kasten worden standaard met **6 jaar garantie** geleverd.

scroll door

Veiligheid

Van levensbelang

Zonder ventilatie kan de temperatuur in de kast oplopen. Boven de 25 graden vindt er namelijk bacteriƫngroei (legionella) in het drinkwater plaats. Dit kan zelfs gevaar opleveren voor de gezondheid. Het juiste formaat en locatie van de roosters is daarom van essentieel belang. Met een Jonka meterkast heeft u hier geen omkijken naar. Brandwerend! Onze kasten kunnen ook geleverd worden onder **Brandklasse B**, wat betekent dat onze kasten NIET bijdragen aan de vuurbelasting. Uitermate geschikt voor kasten in algemene ruimtes en langs vluchtwegen. Onze meterkasten voldoen altijd aan de laatste veiligheidseisen.

scroll door

Voor al onze expertise en vragen:

Contact

Heeft u een vraag aan ons?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bekijk dan onze contactpagina en vul het formulier in.

Postbus
Contactpagina